Okupljanje na Staroj ćupriji

OO SDP BiH Konjic zvanično otvorila kampanju za Lokalne izbore 2016

Kandidati za Opštinsko vijeće i kandidat za načelnika Konjica kampanju su započeli sa Trga državnosti odakle su se uputili u šetnju gradom i druženje s građanima Konjica.

Kandidati su šetnju završili zajedničkim fotografisanjem na Staroj ćupriji nakon čega su popili kafu s građanima.

U podne su kandidat za načelnika Konjica Mustafa Alikadić i kandidati za opštinsko vijeće otišli za Jablanicu gdje su ispred Muzeja Bitka za ranjenika prisustvovali svečanom otvaranju kampanje zajednsa kandidatima iz ostalih opština HNK. Među kandidatima vlada veliki optimizam kada je u pitanju dobar izborni rezultat.

SDP u Opštinskom vijeću Konjica trenutno ima šest vijećnika, a svi kandidati istinski vjeruju da će broj vijećnika u narednom mandatu biti znatno veći.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.