Okupljanje na Staroj ćupriji

OO SDP BiH Konjic zvanično otvorila kampanju za Lokalne izbore 2016

Kandidati za Opštinsko vijeće i kandidat za načelnika Konjica kampanju su započeli sa Trga državnosti odakle su se uputili u šetnju gradom i druženje s građanima Konjica.

Kandidati su šetnju završili zajedničkim fotografisanjem na Staroj ćupriji nakon čega su popili kafu s građanima.

U podne su kandidat za načelnika Konjica Mustafa Alikadić i kandidati za opštinsko vijeće otišli za Jablanicu gdje su ispred Muzeja Bitka za ranjenika prisustvovali svečanom otvaranju kampanje zajednsa kandidatima iz ostalih opština HNK. Među kandidatima vlada veliki optimizam kada je u pitanju dobar izborni rezultat.

SDP u Opštinskom vijeću Konjica trenutno ima šest vijećnika, a svi kandidati istinski vjeruju da će broj vijećnika u narednom mandatu biti znatno veći.