Delegacija u Jablanici

OO SDP BiH Ilidža obilježila godišnjicu Bitke na Neretvi

Građani BiH i susjednih država su 7. maja obilježili godišnjicu jednog od najznačajnijih događaja u njenoj povijesti – 73. godišnjicu Bitke na Neretvi ili Bitke za ranjenike. OO SDP BiH Ilidža je bila jedna od delegacija koje su polaganjem cvijeća ispred spomen obilježja odale počast palim antifašističkim borcima.

Odali smo počast herojskoj borbi jugoslavenskih naroda protiv antihumanističkog i anticivilizacijskog razaranja. Superiornost nacističkih, fašističkih i kolaboracionističkih snaga je pokleknula pred odlučnošću za progresivnu budućnost naroda. Neretvanski trijumf dobra nad zlom nas je obavezao da istrajavamo na vrijednostima za koje se žrtvovao jugoslavenski antifašistički pokret. Osobito kada u BiH i ostatku europskog kontinenta jačaju etnonacionalističke i radikalne desničarske ideologije uslijed ekonomske i izbjegličke krize.

OO SDP BiH Ilidža će biti odbrana građanki i građana od politike straha etnonacionalističkih snaga, kao što je to i do sada bila. Sada je to potrebnije nego ikada.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.