Polaganje cvijeća

OO SDP BiH Ilidža obilježila dan MZ Sokolović Kolonija

Na datum 22. aprila 1992. godine su MZ Sokolović Kolonija, Butmir i Hrasnica odbranjene od agresorskih napada. Bila je to odlučujuća bitka za odbranu Općine Ilidža. Bitka je bila i značajan doprinos u odbrani Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Na taj dan se između ostaloga obilježava dan MZ Sokolović Kolonija.

Delegacija OO SDP BiH Ilidža je zajedno s mještanima obilježila dan MZ Sokolović Kolonija. Delegacija koju su činili vijećnica SDP BiH u OV Ilidža, Smiljana Viteškić, Senadija Hadrović, Senahid Godinjak i Mirza Alijagić je polaganjem cvijeća ispred spomen obilježja odala počast borcima koji su položili živote braneći svoje sugrađane.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.