Trideset i jedan član Opštinskog odbora

OO SDP BiH Brčko izabrao članove Općinskog i Nadzornog odbora

Općinska organuzacija SDP Brčko distrikta BiH organizovala je Izvještajno-izbornu konferenciju u prostorijama HKD „Napredak“. Uz prisustvo oko 150 delegata izabran je 31 član Općinskog i tri člana Nadzornog odbora ove stranke u Brčkom, a shodno unaprijed utvrđenom pravilniku i kriterijumima. Radno predsjedništvo činili su Branka Đurić, Goran Sapardić i Meliha Hasanović.

„Izabrani članovi u budućem periodu trebali bi da rade na dobrobit svih građana Brčko distrikta. SDP je multietnička stranka, te smo vodili računa i o učešću članova svih nacionalnosti“, rekao je Suad Burić, predsjednik SDP-a Brčko.

Nedavno izabrani predsjednik brčanskog SDP-a najavio je da će novoizabrani Općinski odbor u narednih desetak dana sprovesti izbor novog potpredsjednika, članova Predsjedništva i generalnog sekretara.

Razmatran je i izvještaj o radu u protekle dvije godine, izvještaj o radu dosadašnjeg predsjednika i Nadzornog odbora, također u periodu od protekle dvije godine. Razmatrane su i programske smjernice za izradu budućeg programa, koji bi, po riječima Burića, trebao sadržavati sve ono potrebno, kako bi SDP BiH ostao najjača politička stranka na području Brčko distrikta.

„SDP bi u budućnosti trebao biti značajan faktor koji će nositi i kreirati vlast na ovom području, a sve u cilju razvoja Brčko distrikta na dobrobit svih građana“, naglasio je Burić.

Konferenciji je prisustvovao Zekerijah Osmić, potpredsjednik SDP-a.

otisak.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.