Svjetsko prvenstvo u Brazilu

OO FOM SDP BiH Zenica omogućio mladima gledanje utakmica SP-a

Slika

OO FOM SDP BiH Zenica je jučer i zvanično stavio na raspolaganje svoju veliku salu, svim sugrađanima i članovima na način da smo osigurali sve uslove za praćenje utakmica Svjetskog prvenstva u Brazilu preko video projektora na velikom platnu. Svaki dan će se pratiti najinteresantnija utakmica, a sve je počelo jučer sa utakmicom Brazil-Hrvatska.

OO FOM SDP BiH Zenica je osigurao i skromne nagrade za pobjednike zabavnih igara koje se održavaju u poluvremenu utakmice. Posjetioci su se okušali u pimplanju fudbalske lopte i preciznim gađanjem gola. U narednim danima očekujemo veliki spektakl za vrijeme utakmica naše reprezentacije.

Očekujemo vas!