Svjetsko prvenstvo u Brazilu

OO FOM SDP BiH Zenica omogućio mladima gledanje utakmica SP-a

OO FOM SDP BiH Zenica je jučer i zvanično stavio na raspolaganje svoju veliku salu, svim sugrađanima i članovima na način da smo osigurali sve uslove za praćenje utakmica Svjetskog prvenstva u Brazilu preko video projektora na velikom platnu.

Slika

OO FOM SDP BiH Zenica je jučer i zvanično stavio na raspolaganje svoju veliku salu, svim sugrađanima i članovima na način da smo osigurali sve uslove za praćenje utakmica Svjetskog prvenstva u Brazilu preko video projektora na velikom platnu. Svaki dan će se pratiti najinteresantnija utakmica, a sve je počelo jučer sa utakmicom Brazil-Hrvatska.

OO FOM SDP BiH Zenica je osigurao i skromne nagrade za pobjednike zabavnih igara koje se održavaju u poluvremenu utakmice. Posjetioci su se okušali u pimplanju fudbalske lopte i preciznim gađanjem gola. U narednim danima očekujemo veliki spektakl za vrijeme utakmica naše reprezentacije.

Očekujemo vas!

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.