OO SDP BIH Novi Grad

Oni su bili tu kada smo ih trebali, ne smijemo dozvoliti da budu zaboravljeni!

U proteklih nekoliko dana obišli smo starije i nemoćne građane koji su nastanjeni na području općine Novi Grad Sarajevo. Učinili smo to iz jednog jednostavnog razloga, a on glasi: oni su zaboravljeni.

Sadašnja vlast je toliko zabavljena sobom, kako sada, tako i u prethodne četiri godine, te je potpuno zaboravila da među nama ima mnogo onih kojima je potrebna pomoć, a ako ne pomoć, onda prijateljski osmijeh, razgovor i podrška.

Mi smo, na svu sreću, svjesni da među nama žive ljudi kojima je potrebno nešto od gore navedenog, te smo u skladu s tim i postupili. Kroz ovu akciju skupili smo dosta iskustava koja su nas, prije svega, natjerala na razmišljanje.

Pozivamo sve ljude dobre volje da postupe u skladu sa svojim mogućnostima, te da ne dozvole da bilo tko od nas, Bosanaca i Hercegovaca, bude u potpunosti zaboravljen. Nekada kad bi otišao po mlijeko i novine komšinici sa petog sprata, jer je bila u godinama i živjela je sama, predstavljalo je veliku čast, danas, ne znamo ni da imamo takvu komšinicu na petom spratu.

Mi ćemo u narednom periodu, kroz kampanju, a nakon kampanje nadamo se i kroz aktivno učešće u vlasti, nastojati mijenjati „krvnu sliku“ našeg društva, kako bi se što manje naših građana nalazilo u bilo kakvoj potrebi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.