Dennis Begić: Edita Sulejmanović je već prepoznatljivo lice i izvan BiH

Ombudsman Socijaldemokratske partije Švedske u posjeti OO SDP Novi Grad Sarajevo

Dennis Begić, ombudsman Socijaldemokratske partije u gradu Örebro u Švedskoj, posjetio je Općinsku organizaciju SDP Novi Grad Sarajevo. Povod njegove posjete bio je upoznavanje sa aspektima kampanje za načelnicu SDP Novi Grad Edite Sulejmanović, kao i radom same Općinske organizacije.

“Sa oduševljenjem mogu istaći da su napravljeni veliki pomaci, da je Edita prepoznatljivo lice ne samo u općini u kojoj je kandidirana za načelnicu, već i izvan same zemlje. Edita ima našu podršku i želimo joj mnogo uspjeha i sreće na predstojećim lokalnim izborima”, istaknuo je Begić..

Edita Sulejmanović je naglasila da je Dennisova posjeta rezultat uspješne saradnje Foruma žena SDP Novi Grad Sarajevo sa Olof Palme Internacionalnog centra iz Švedske.

“Na poziv Olof Palme Centra i svakako uz nesebičnu podršku našeg kolege Dennisa, predstavnici Foruma žena SDP Novi Grad posjetili su Centar u Švedskoj i upoznali se sa njegovim radom i djelovanjem, kao i samim radom Socijaldemokratske partije u Örebru. Zahvaljujem se Dennisu na neizmjernoj podršci koju nam je pružio i iskustvima koje je prenio meni i mojim kolegama kandidatima sa liste za Općinsko vijeće”, dodala je Sulejmanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.