Edita Sulejmanović

Okupimo se u jedan tim i “zakucajmo” za pobjedu!

Nakon rata, kultura i sport u Bosni i Hercegovini nisu dio sistema. Projekti u ovim oblastima dobijaju svoj oblik na bazi pojedinačnog stava i vrlo često su predmet novih podjela unutar društva. Državni sport je slabo ili gotovo nikako finansijski podržan. Poredeći sa zemljama regiona sport u BiH kao da ne postoji.

Politika SDP-a ima za cilj da poveća finansijska ulaganja u oblast sporta na nivou zemalja u regionu, odnosno 1,5% od ukupnog budžeta da se izdvaja za sport. Cilj naše politike je da sport bude prihvatljiv i dostupan svim građanima BiH, bez obzira na njihovu etničku i vjersku pripadnost.

Naša djeca nemaju prostora da pokažu svoj talenat i steknu nova znanja i vještine. Zaustavimo praksu da se sportom bave isključivo privilegovane osobe koje mogu platiti da bi se bavili sportom.

Promijenimo ovakvo stanje, zajedno možemo sve! Okupimo se u jedan tim i zakucajmo za pobjedu! Za Zemlju za sve nas!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.