Hadžić

Okončanje postupka međusobnog priznavanja vozačkih dozvola prioritetna je aktivnosti MKP BiH s ciljem olakšanja života naših građana koji žive i rade u inozemstvu

Raditi za građane, naš je prioritet, istaknuo je ministar Hadžić.

Slika

Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Damir Hadžić izrazio je zadovoljstvo okončanjem procedura u postupku izrade sporazuma zamjene vozačkih dozvola sa Saveznom Republikom Njemačkom i Republikom Italijom, te deklaracije sa Republikom Turskom.

Ubrzali smo procedure izrade i potpisivanja zajedničkih deklaracija i sporazuma u ovoj oblasti, posebice sa zemljama kojima naši građani gravitiraju poslovnim i privatnim vezama. Sve naše aktivnosti imale su za cilj olakšavanje života naših građana koji žive i rade u inozemstvu. Raditi za građane, naš je prioritet“, istaknuo je ministar Hadžić.

Ministarstvo komunikacija i prometa BiH je u prethodnih godinu dana intenziviralo aktivnosti na izradi  predmetnih sporazuma i deklaracije čije se potpisivanje očekuje u naredna  tri mjeseca.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.