Mirsad Mešić

Odžana sjednica Povjerenstva za promet i veze

Povjerenstvo je odlučilo da od Kolegija Zastupničkog doma PSBiH zatraži produljenje roka za dostavu mišljenja o Prijedlogu odluke o iznosu RTV pristojbe

Slika

Na sjednici Povjerenstva za promet i veze Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) nije podržan Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zrakoplovstvu BiH, čiji je predlagatelj zastupnik Mirsad Mešić.

Usvojen je zaključak koji će biti upućen Zastupničkom domu PSBiH, a u kojem se navodi kako je u narednom razdoblju potrebno organizirati tematsku sjednicu.

Kako je pojašnjeno, tematska sjednica, kojoj bi nazočili članovi Povjerenstva za promet i veze Zastupničkog doma PSBiH, kao i predstavnici drugih nadležnih tijela, bila bi održana s ciljem izrade novog Nacrta izmjena i dopuna Zakona o zrakoplovstvu BiH.

Povjerenstvo je odlučilo da od Kolegija Zastupničkog doma PSBiH zatraži produljenje roka za dostavu mišljenja o Prijedlogu odluke o iznosu RTV pristojbe.

Donesen je zaključak da Regulatorna agencija za komunikacije BiH dostavi dodatne dokumente kako bi Povjerenstvo moglo donijeti pravovaljan Prijedlog odluke o iznosu RTV pristojbe, te ga uputiti Zastupničkom domu PSBiH na izjašnjavanje, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.