OO SDP BiH Brčko

Odžana 3. Izborna konvencija FOŽ SDP BiH Brčko distrikta BiH

U prepunoj sali Hotela “ Jelena” u Brčkom uz prisustvo delegatkinja iz svih Osnovnih organizacija SDP Brčko distrikta BiH  danas je održana 3.Izborna konvencija FOŽ OO SDP Brčko distrikt BiH, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Kao gosti Konvencije su prisustvovali: Predsjednik Suad Burić, potpredsjednici Ibrahim dr. Kamenjašević i Goran Sapardić, članovi predsjedništva Eldin Junuzović, Hajrudin Cifrić, sekretar OO SDP Brčko distrikta BiH Krako Jasmin i predsjednik DO FOM SDP BiH Brčko distrikta BiH Mirsad Zahirović.

Konvenciji se obratio Predsjednik Organizacije SDP Brčko distrikta BiH  Suad Burić koji je istakao veliko zadovoljstvo što je danas prisutan na Konvenciji , te što je ova Konvencija dokaz snage socijaldemokratije u Brčko distriktu. Uvjeren sam da samo uz ovakav rad i zalaganje možemo doći do pobjede – istakao je Burić.

Delegatkinje koje su učestvovale Konvenciji izabrale su novo rukovodstvo: Predsjednicu Admiru Ramić, dvije  potpredsjednice: Banda Šaha i Zukić Refija , te članice Predsjedništva : Arslić Mariju, Đonlić Hasenu, Čaber Milanku, Denić Nizamu, Drapić Jasminu, Bijelić Zekiju, Junuzović Seniju, Karahasanović Dinu, Avdić Fatu, Kosovac Sandru, Nišić Nadiru, Slomić Mejru, Šuvalić Zlatiju, Milić Ružu, Kurtalić Anelu, Fazlović Zekiju, Krako Azru, Tešić Rusmiru, Redžić Nevresu , Mujdžić Muhiba, te  kandidatkinje koje nisu izabrane na mjesto predsjednice i potpredsjednice : Hasiba Ahmetbašić, Zorana Pavić i Amna Tatarević Šahin.

Novoizabrana predsjednica se zahvalila prisutnima članicama foruma na podršci i ponovila da se uz međusobnu podršku i razumijevanje mogu postići izvanredni rezultati na  izborima koji nam slijede, te da FOŽ OO SDP BiH Brčko distrikta BiH  može biti jedna od najjačih interesno-političkih organizacija u Organizaciji SDP Brčko distrikta BiH. Samo ujedinjene možemo puno toga postići.

Na današnjoj Konvenciji je istaknuto da su u svom programskom opredjeljenju FOŽ SDP BiH Brčko distrikta BiH je ostao dosljedan promociji politike ravnopravnosti spolova,te osnaživanju i osposobljavanju za političke aktivnosti žena i ženskog biračkog tijela.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.