Saša Magazinović

Odustajanje od rezervnog sastava je taktički potez

Zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Saša Magazinović (SDP) komentirao je za Vijesti.ba odluku MUP-a RS-a da odustane od uvođnja rezervnog sastava policije.

“Dok se oni igraju sa rezervnim sastavima i žandarmerijom, građani sve više nastanjuju Njemačku, Švedsku i druge evropske države. Ne zato što ih je strah, nego što vide da sa takvim ljudima koji manipulišu strahom i emocijama građana i za tako bahato i neodgovorno ponašanje bivaju nagrađeni glasovima, nema perspektive na ovim prostorima”, kazao je Magazinović.

On dodaje kako razlog odustajanja nije pritisak i strah od međunarodne zajednice.

“Da se boji stranaca ne bi mu palo na pamet da tako nešto uopšte predloži. Ovako, rekao bih da se radi o taktičkom potezu kao i kada je to predlagao”, smatra predsjednik Glavnog odbora SDP-a.

Šta je u pozadini, vidjećemo vrlo brzo, zaključio je Magazinović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.