Travnik

Održano strateško planiranje Kantonalne organizacije SDP BiH SBK/KSB

Osnovna tema trodnevnog okupljanja je bila informisanje prisutnih o radu SDP-ovih dužnosnika s nivoa SBK, analiziranje aktualnog političkog i socijalnog stanja na Kantonu te definisanje ključnih problema s ciljem rješavanja istih

SlikaKantonalna organizacija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Srednjobosanskog kantona na Vlašiću je održala strateško planiranje na kojem se okupilo više od 100 istaknutih članova iz svih organizacija SDP-a s nivoa Srednjobosanskog kantona.

Osnovna tema trodnevnog okupljanja je bila informisanje prisutnih o radu SDP-ovih dužnosnika s nivoa SBK, analiziranje aktualnog političkog i socijalnog stanja na Kantonu te definisanje ključnih problema s ciljem rješavanja istih.

Kao uvodničari članovima su se prvi obratili predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB i ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata u Vladi FBiH Zukan Helez, sekretarka KO SDP BiH SBK/KSB i potpredsjedavajuća Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Mira Grgić i Senad Selimović potpredsjednik KO SDP BiH SBK/KSB i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi SBK.

U uvodnom dijelu predsjednik KO SDP BiH SBK/KSB Zukan Helez se osvrnuo na implementaciju izbornih rezultata iz 2010.god te na rad svih izabranih i imenovanih dužnosnika  SDP-a s nivoa SBK.

U daljem dijelu programa prisutnima su se obratili svi dužnosnici SDP BiH s nivoa SBK s ciljem izlaganja argumentacijiskih kartica, prezentirajući tako zatečeno stanje, zatim urađeno i na kraju planirano za naredni period.

U diskusiju se uključivao veliki broj članova, a ono što posebno raduje i ohrabruje je prisutnost velikog broja mladih ljudi koji su svojom energijom, entuzijazmom, idejama i radom iskazali spremnost da doprinose ideji socijaldemokratije na ovim prostorima i krenu u zajedničku borbu za bolje sutra.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.