Srebrenik

Održani skupovi u MZ Falešići, MZ Gornji Moranjci i MZ Donji Moranjci

U okviru predizbornih aktivnosti za vanredne izbore za načelnika općine Srebrenik, kao i za opće izbore u oktobru, juče su održani skupovi u MZ Donji Moranjci. MZ Falešići I MZ Gornji Moranjci.

Slika

Saopštenje za javnost povodom održanih skupova u MZ Falešići, MZ Gornji Moranjci i MZ Donji Moranjci;

U okviru predizbornih aktivnosti za vanredne izbore za načelnika općine Srebrenik, kao i za opće izbore u oktobru, juče su održani skupovi u MZ Donji Moranjci. MZ Falešići I MZ Gornji Moranjci.

Kandidat za načelnika općine Srebrenik, Mirza Kešetović, obratio se prisutnim građanima i predstavio im program rada za period 2014.-2016. godina i naglasio da će, ukoliko dobije podršku građana općine Srebrenik, raditi na rješavanju ključnih problema u nadležnosti općine.Kroz direktan razgovor sa građanima, uočena su najznačajnija pitanja i prioriteti za rješavanje u ovim mjesnim područjima.

Skupu su se takođe obratili: prim dr. Ziher Suljić, Potpredsjedavajući Općinskog vijeća Srebrenik i kandidat za zastupnika u Parlamentu Federacije BiH i Mustafa Muratović, ratni komandant, Sekretar OO SDP BiH Srebrenik i kandidat za Skupštinu Tuzlanskog kantona, Suad Jašarević, aktuelni općinski vijećnik i Vehid Osmanović, kandidat za poslanika u Skupštini Tuzlanskog kantona.

 Prilikom obraćanja kandidati SDP-a su prezentovali ostvarene rezultate SDP-ovih zvaničnika na višim nivoima vlasti, počevši od putne infrastrukture na koridoru 5-C, infrastrukturnih projekata na polju energetike, povećanju penzija, reforme na polju zakona koji se tiču boračkih populacija, čijom provedbom je iz prava izbačeno 9000 korisnika koji su nelegalno primali naknade u prethodnom periodu, i mnogih drugih stvari kojima su napravljeni prvi koraci ka boljoj Bosni i Hercegovini.

Ujedinjeni do pobjede!

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.