Održane Programske konvencije u Goraždu i Foči (FBiH)

Programske konvencije, koje se u okviru predstavljanja izbornih programa Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine realizuje u gradovima i općinama širom BiH, održane su 27. 05. 2016. godine i u općinama Goražde i Foča u FBiH. Na ovim konvencijama, građanima i građankama, članovima i simpatizerima predstavljeni su Izborni programi SDP-a BiH za predstojeće lokalne izbore.

Ovim konvencijama Socijaldemokratska partija Bosne i Herceovine pokazuje svoje opredjeljenje da u demokratskom dijalogu sa što većim brojem članica i članova i simpatizera identifikujemo najvažnije probleme i nađemo najbolje puteve za njhovo rješavanje.

U svom obraćanju prisutnima, predsjednik OO SDP BiH Foča u FBiH, Izet Bašić i v.d. predsjednika OO SDP Goražde, Jasmin Bešlija su iznijeli temeljne odrednice Izbornih programa, koji se bazira, prije svega na kreiranju zakonskog i finansijskog povoljnog poslovnog okruženja za razvoj privrede, punoj podršci poslodavcima i idejama i projektima koje doprinose snaženju svih sektora u oblasti privrede, ali i u javnom životu, unaprijeđenju socijalne politike, obrazovanja, kulture i sporta.

Na Programskoj konvenciji SDP-a Goražde, predstavljen je kandidat za načelnika SDP-a Goražde, drug Demir Imamović. U svom obraćanju javnosti, Imamović je izrazio ponos i zadovoljstvo zbog podrške koju mu članovi i članice SDP-a Goražde, simpatizeri, ali i građani Goražda pružaju na putu prema veoma važnoj i odgovornoj poziciji. U svom budućem radu, kako je rekao, zalagaće se za stvaranje snažnog lokalnog partnerstva između institucija vlasti, poslodavaca, obrazovnih ustanova i nevladinih organizacija.

Prisutnima se obratio i predsjednik KO SDP BPK, Nihad Živojević, istaknuvši da je period koji slijedi vrijeme koje zahtveva intenzivan rad i  organa i članova SDP-a.

Na programskim konvencijama u obje opštine, prisustvovao je predsjednik Glavnog odbora SDP-a BiH Saša Magazinović, koji je naglasio važnost međusobne saradnje i kontinuiranog rada svih članva Socijaldemokratske partije, otvorenog dijaloga sa građanima i građankama u Bosni i Hercegovini, uz poruku da će SDP BiH ostvariti odlične rezultate na predstojećim izborima, te da će SDP BiH kao i dosad,  svoje aktivnosti bazirati na socijalnoj pravdi, solidarnosti i saradnji svih onih koji žive u Bosni i Hercegovini.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.