Prijedor

Održana svečana sjednica Predsjedništva RO SDP BiH Prijedor i polaganje vijenaca povodom dana opštine Kozarska Dubica

Visoka delegacija SDP BiH na čelu sa potpredsjednikom partije drugom Mirsom Đapom, poslanika u NSRS Behzadom Čirkinom i predsjednikom OO SDP BiH Kozarska Dubica Mensur Vojniković položila vijenac na spomen obilježje palim žrtvama opštine u II svjetskom ratu

SlikaDana 27.04.2014. godi u Kozarskoj Dubici je održana svečana sjednica RO SDP BiH Prijedor povodm dana opštine Kozarska Dubica.

Tom prilikom je visoka delegacija SDP BiH na čelu sa potpredsjednikom partije drugom Mirsom Đapom, poslanika u NSRS Behzadom Čirkinom i predsjednikom OO SDP BiH Kozarska Dubica Mensur Vojniković položila vijenac na spomen obilježje palim žrtvama opštine u II svjetskom ratu.

Takođe  delegacija Regionalne organizacije FOŽ SDP BiH na čelu sa predsjednicom regionalnog foruma i članicom Glavnog odbora SDP BiH Azrom Pašalić, predsjednicom OO FOŽ Kozarska Dubica  Ljilja Barać, predsjednicom OO FOŽ Novi Grad/Bos.Novi Ajdina Arnautović.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.