Gradiška

Održana sjednica RO SDP BiH Gradiška

RO SDP BiH Gradiška kooptirao je novog člana odbora prof. Milana Spasenića iz Laktaša.

Slika

U Gradišci je održana sjednica RO SDP BiH Gradiška kojoj su prisustvovali članovi iz Gradiške, Prnjavora, Srpca i Laktaša. Na sjednici je formiran Regionalni izborni štab za početak izborne kampanje SDP BiH i utvrđena zaduženja članova odbora o provođenju plana i programa predizbornih aktivnosti Opštinskih organizacija SDP BiH regije Gradiška.

RO SDP BiH Gradiška kooptirao je novog člana odbora prof. Milana Spasenića iz Laktaša.

Po završetku radnog dijela sjednice održano je druženje članova Regionalnog odbora, članova Opštinskog odbora SDP BiH Gradiška, predsjednika interesnih oblika djelovanja OO SDP BiH Gradiška i 29 novoprimljenih članova OO SDP BiH Gradiška, kojima je predsjednik Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška Goran Đukić uručio članske karte i crvene ruže. Najveći broj novoprimljenih članova su mladi sa šireg područja Opštine Gradiška.

Predsjednik OO SDP BiH Gradiška predstavio je prisutne kandidate SDP BiH regije Gradiška na listama za predstojeće opšte izbore u BiH oktobra 2014. godine. Za Narodnu skupštinu RS nosilac liste je Hikmet Hadžialagić, a ostali kandidati su Indira Hukić-Huremović, Goran Đukić, Ranko Janjić, Minela Čatak, Enes Duratović i Enisa Ljubljanac. Za Parlamentarnu skupštinu BiH kandidati su Goran Ljubojević i Fadil Suhonjić.

Druženje članova SDP BiH je proteklo uz skromnu zakusku i ugodnu muziku.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.