Održana sjednica Predsjedništva KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona

U Bihaću je održana konstituirajuća i prva radna  sjednica novoizabranog saziva Predsjedništva KO SDP BiH USK  tokom koje je,  uz analizu trenutnog stanja na terenu, utvrđivanja pravaca djelovanja u narednom periodu razmatrana  i aktuelna politička situacija u Unsko-sanskom kantonu.

Članovi Predsjedništva su, uz jednoglasnu podršku u radu izabranim zvaničnicima SDP BiH na kantonalnom ali i drugim  nivoima vlasti, podržali rad rukovodstava gradskih/općinskih odbora SDP BiH USK u provođenju  aktivnosti sa ciljem organizacijskog jačanja i budućeg političkog djelovanja.

Obzirom da je naredna godina izborna, u fokusu rada Kantonalne te gradskih/općinskih organizacija biće pripreme za predstojeće izbore.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu