Sarajevo

Održana sjednica Općinskog odbora SDP BiH Ilidža

Na sastanku su pored članova Odbora prisustvovali Damir Mašić I Saša Magazinović, članovi Predsjedništva SDP-a, Nedžad Fazlija I Branislav Crnogorac, zastupnici u Skupštini KS, članovi predsjedništva interesnih organizacija, te predsjednici osnovnih organizacija OO SDP BiH Ilidža

Slika

Jučer je  u Multifunkcionalnoj Sali Općine Ilidža  održana proširena sjednica Općinskog odbora SDP BiH Ilidža, cilj sastanka je inteziviranje rada organizacija SDP-a, informisanje rukovdstva Općinske organizacije kao prvi korak informisanja ukupnog članstva o partijskim I državnim temama te priprema organizacija za aktivnosti iz projekta ,, Put ka manifestu” .

Na sastanku su pored članova Odbora prisustvovali Damir Mašić I Saša Magazinović, članovi Predsjedništva SDP-a, Nedžad Fazlija I Branislav Crnogorac, zastupnici u Skupštini KS, članovi predsjedništva interesnih organizacija, te predsjednici osnovnih organizacija OO SDP BiH Ilidža.

Sastankom je predsjedavao potpredsjednik OO SDP BiH Ilidža Anto Mrnjavac koji je prisutne upoznao sa ciljevima sastanka. Nakon uvodnih napomena otvorena je diskusija.

 U diskusiji je učestvovao i jedan broj prisutnih članova koji su pitanjima, sugestijama i ličnim zapažanjima, u velikoj mjeri dali doprinos ovom sastanku."

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.