Održana sjednica Općinskog odbora OO SDP BiH Kakanj

Općinska organizacija OO SDP BiH Kakanj je u ponedjeljak, 15.01.2018. godine  održala  sjednicu Općinskog odbora na kojoj su razmatrani i usvojeni izvještaji o radu Predsjedništva između dvije sjednice odbora i Izvještaj o radu Kluba vijećnika OO SDP BiH Kakanj. Usvojen je i plan obilaska osnovnih organizacija u narednom periodu sa rasporedom aktivista za svaku osnovnu organizaciju.

Sjednicu je sazvao i predsjedavao dr. Ahmed Begić, predsjednik OO SDP BiH Kakanj koji je pozvao  članove odbora da u narednom periodu daju svoj puni angažman prilikom obilaska osnovnih organizacija, kao i u svim narednim aktivnostima koje nas očekuju u godini koja je pred nama.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu