Novo Sarajevo

Održana sjednica OO SDP BiH Novo Sarajevo

U srijedu, 8. 4. 2015. godine održana je sjednica Općinskog odbora SDP BiH Novo Sarajevo. Sjednici su takođe prisustvovali i uzeli učešće u njenom radu zaduženi članovi za SDP BiH Novo Sarajevo ispred Glavnog odbora SDP BiH, Karlo Filipović i Sanjin Saračević.

Na dnevnom redu su, pored tekućih pitanja, bili razmatrani izvještaji o radu predsjednika OO SDP BiH Novo Sarajevo, svih interesnih oblika i Nadzornog odbora SDP BiH Novo Sarajevo za 2014. godinu. Nakon duže rasprave povodom ovih izvještaja, u kojoj su istaknuti pozitivni pomaci i aktivnosti, ali i propusti i greške koje su se dešavale u toku rada, izvještaji su usvojeni jednoglasno.

Predsjednik Odbora, Miroslav Živanović, upoznao je članove s Pravilnikom o održavanju unutarpartijskih izbora za predsjednika SDP BiH, predsjednika općinskih i kantonalnih/regionalnih organizacija i održavanju općinskih i kantonalnih izborno-izvještajnih konferencija, te detaljnije pojasnio proceduru i zaduženja općinskih organizacija.

Prisutni članovi su u raspravama istakli pozitivan pomak koji je novosarajevska općinska organizacija napravila u kontekstu transparentnosti donošenja odluka, demokratizacije i uključivanja članstva u svaki segment rada i odlučivanja.

OO SDPBiH Novo Sarajevo

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.