Održana sjednica Koordinacionog odbora KO FOM SDP ZDK

Dana 17.07.2016. godine u prostorijama OO SDP Kakanj održana je 5. Sjednica Koordinacionog odbora FOM SDP ZDK.

Sama sjednica je bila prilika da se izvrši posljednje pripreme za realizaciju izborne kampanje i ciljeva mladih a to je da u svakom Općinskom/Gradskom vijeću bude zastpuljen po jedan mladi vijećnik iz reda SDP sa područja ZDK.

Shodno navedenom u narednom periodu će se održati i zajednička edukacija mladih  kandidata, koji će se održati u svim općinama ZDK a sama završnica priprema za izbore će vrhunac doživiti u Maglaju na zajedničkom druženju i konferenciji svih mladih kandidata sa područja ZDK.

Također je donesen i zaključak da se u narednom periodu izradi i dokument koji bi imao značaj i elemente strategije potrebne za dugoročniji plan i rad sa mladim u SDP ZDK.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.