Travnik

Održana sjednica KO FOS SDP BiH SBK/KSB

Pozitivno je ocijenjena pokrenuta aktivnost Općinskih organizacija i Kantonalne organizacije SDP BiH SBK /KSB na formiranju ovih oblika djelovanja na općinskom nivou, tamo gdje do sada nisu formirani, odnosno na konsolidaciji postojećih

Slika

Na sjednici Kantonalnog odbora Foruma seniora SDP BiH SBK/KSB, održanoj 14.01.2014. godine u Travniku, kojoj su prisustvovali Suada Hadžović i Mustafa Polutak, članovi  Predsjedništva FOS SDP BiH, sagledavana je organizaciona osposobljenost ovog oblika djelovanja Kantonalne organizacije SDP BiH SBK/KSB, te njihova uloga i značaj za ukupno djelovanje SDP BiH u SBK/KSB u procesu priprema i provođenja Općih izbora 2014. godine.

Pozitivno je ocijenjena pokrenuta aktivnost Općinskih organizacija i Kantonalne organizacije SDP  BiH SBK /KSB na formiranju ovih oblika djelovanja na općinskom nivou, tamo gdje do sada nisu formirani, odnosno na konsolidaciji postojećih.

Prezentirana je kratka sadržina Strategije o reformi penzionog sistema, te iskazana spremnost na objašnjavanju suštine reforme putem tribina i okruglih stolova, kao i programiranje rada za 2014.godinu, a u kontekstu Programa rada svih nivoa organizovanja FOS i organa SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.