Travnik

Održana sjednica KO FOS SDP BiH SBK/KSB

Pozitivno je ocijenjena pokrenuta aktivnost Općinskih organizacija i Kantonalne organizacije SDP BiH SBK /KSB na formiranju ovih oblika djelovanja na općinskom nivou, tamo gdje do sada nisu formirani, odnosno na konsolidaciji postojećih

Slika

Na sjednici Kantonalnog odbora Foruma seniora SDP BiH SBK/KSB, održanoj 14.01.2014. godine u Travniku, kojoj su prisustvovali Suada Hadžović i Mustafa Polutak, članovi  Predsjedništva FOS SDP BiH, sagledavana je organizaciona osposobljenost ovog oblika djelovanja Kantonalne organizacije SDP BiH SBK/KSB, te njihova uloga i značaj za ukupno djelovanje SDP BiH u SBK/KSB u procesu priprema i provođenja Općih izbora 2014. godine.

Pozitivno je ocijenjena pokrenuta aktivnost Općinskih organizacija i Kantonalne organizacije SDP  BiH SBK /KSB na formiranju ovih oblika djelovanja na općinskom nivou, tamo gdje do sada nisu formirani, odnosno na konsolidaciji postojećih.

Prezentirana je kratka sadržina Strategije o reformi penzionog sistema, te iskazana spremnost na objašnjavanju suštine reforme putem tribina i okruglih stolova, kao i programiranje rada za 2014.godinu, a u kontekstu Programa rada svih nivoa organizovanja FOS i organa SDP BiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.