Održana sjednica Izbornog štaba SDP BiH Gradiška

U četvrtak 14. 04. 2016. godine u Gradišci održana je 4. sjednica Izbornog štaba Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška.

Na sjednici su analizirane dosadašnje aktivnosti Izbornog štaba i zadaci u narednom periodu.

Formirati su mini izborni štabovi za deset mjesnih zajednica sa više biračkih mjesta, a prvi zadatak je obilježavanje biračkih spiskova u okviru Projekta SDP BiH „Siguran glas“.

Podjela partijskih novina „Glas slobode“ odvijaće se u dvije etape, tako što je već izvršena podjela polovine dobivenih novina našm članovima preko predsjednika osnovnih organizacija SDP BiH i ostalim građanima po principu od vrata do vrata. Druga polovina će biti podjeljena 24. 04. 2016. godine po principu ulične podjele direktno građanima Gradiške, s obzirom da se toga dana obilježava Dan oslobođenja Gradiške, i biće prisutan veći broj građana u gradu, te je ovo jedinstvena prilika da na taj dan građanima podijelimo aprilski broj „Glasa slobode“.

Pored ove aktivnosti Opštinska organizacija SDP BiH Gradiška uzeće učešće i u drugim aktivnostima koje se budu organizovale povodom 24. Aprila Dana Oslobođenja Gradiške.

 


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu