Sarajevo

Održana šesta sjednica Predsjedništva OO SDP BiH Centar

Predsjedništvo Općinskog odbora SDP BiH Centar održalo je svoju šestu sjednicu koju je u cijelosti posvetilo razmatranju Izborne strategije i Izbornog programa za Lokalne izbore 2016. godine, koje je sačinio Izborni štab Centar. Potrebno je istači da je Izborni štab obavio kraću unutarnju javnu raspravu, te nakon niza kontakata i konsultacija sačinio prijedloge ova dva važna dokumenta.

Nakon višesatne rasprave, Predsjedništvo OO SDP BiH Centar je utvrdilo prijedloge Izborne strategije i Izbornog programa koje će uputiti Općinskom odboru SDP BiH Centar na konačno usvajanje, u pripremu za učešće na zakazanom skupu Strateškog planiranja u Sarajevu.

Osim toga, bilo je riječi o upoznavanju sa ponuđenim Pravilnikom za kandidovanje kojeg je donio Glavni odbor SDP BiH, te o dosadašnjem i obavljenom načinu obavještavanju svih članova, na više načina (mail, poštom, lično ili telefonski), kako bi svi članovi koji to žele konzumirali svoje pravo predlaganja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.