Održana šesta sjednica OO SDP BiH Centar

Na šestoj redovnoj sjednici OO SDP BiH Centar, dnevni red je u cjelosti bio posvećen donošenju Izborne strategije i Izbornog programa Centra za Lokalne izbore 2016. godine.  Nakon više sjednica Izbornog štaba koji je utvrdio nacrt dokumenta i kraće javne unutarpartijske rasprave, Predsjedništvo OO SDP BiH Centar je utvrdilo prijedloge Programa i Strategije i uputilo ga na Općinski odbor na konačno razmatranje i usvajanje.

Višesatna rasprava dala je mnoštvo korisnih prijedloga i sugestija, koji su ugrađeni u oba ova dokumenta. Ono što je važno istaći odnosi se da će građanima Općine Centar biti ponuđeno mnoštvo novih stvari i mogućnosti, posebno u dijelu ostvarivanja njihovih prava, tako da slobodno možemo konstatirati da OO SDP BiH nudi jedan update ili nadogradnju Općine Centar u jednu njenu novu, mnogo efikasniju verziju Općina Centar 2.0.

Izbornom strategijom utvrđeni su osnovni i specifični ciljevi, koji odgovaraju namjerama OO SDP BiH Centar da svojom izbornom ponudom bude najpoželjnija politička partija u ovoj općini. Zaključeno je također da će OO SDP BiH Centar svakako imati svoga kandidata za načelnika općine koji će biti ponuđen i drugim političkim strankama na usaglašavanje i eventualnu podršku. Ponuda kapitalnih i drugih projekata SDP-a u Općini Centar dovoljan je garant da će i ovoga puta ova politička partija ponuditi ponajviše građanina centralne gradske općine.

 

 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.