Banja Luka

Održana radionica „Izgradnja kapaciteta političarki i kandidatkinja na Opštim izborima 2014. godine“

Radionica je okupila oko tridesetak predstavnica različitih političkih partija i kandidatkinja na predstojećim Opštim izborima iz opština iz Izborne jedinice 1 i 2 za Narodnu skupštinu Republike Srpske

Slika

Prethodnog vikenda u Hotelu „Bosna“ u Banja Luci je u organizaciji „Helsinškog parlamenta građana“ i Fondacije „Udružene žene“ održana trodnevna radionica „Izgradnja kapaciteta političarki i kandidatkinja na Opštim izborima 2014. godine“.

Radionica je okupila oko tridesetak predstavnica različitih političkih partija i kandidatkinja na predstojećim Opštim izborima iz opština iz Izborne jedinice 1 i 2 za Narodnu skupštinu Republike Srpske. Radionici su ispred Regionalne organizacije SDP BiH Gradiška prisustvovale Mirela Galić i Minela Čatak iz Gradiške i Armina Dizdar iz Laktaša.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.