Konjic

Održana Promotivna konvencija SDP BiH Konjic pred predstojeće izbore 2014.

Uz prezentaciju do sada urađenog te predstavljanje činjenica iz publikacije „OBEĆANO-URAĐENO“, kandidati su uz osobne, javnosti odaslali i SDP-ove prioritete i poruke za naredni izborni mandat te obećali prisutnima još predaniji rad na dobrobiti svih naših građana, UJEDINJENI u želji da nastave graditi pravednu Bosnu i Hercegovinu

Slika

U četvrtak, 28.08.2014. godine, je u organizaciji SDP BiH Konjic upriličena Promotivna konvencija SDP BiH za predstojeće izbore gdje su se, u prepunoj Kino dvorani javnosti Konjica predstavila 54 kandidata za sve nivoe vlasti u BiH i kandidat SDP BiH za člana Predsjedništva BiH Bakir Hadžiomerović.

Uz prezentaciju do sada urađenog te predstavljanje činjenica iz publikacije „OBEĆANO-URAĐENO“, kandidati su uz osobne, javnosti odaslali i SDP-ove prioritete i poruke za naredni izborni mandat te obećali prisutnima još predaniji rad na dobrobiti svih naših građana, UJEDINJENI u želji da nastave graditi pravednu Bosnu i Hercegovinu.

Građanima su se između ostalih, predstavili nosioci lista za sve nivoe vlasti, Žuljević Aner, Nikšić Nermin, Mikulić Zoran, te kandidat SDP BiH za člana Predsjedništva BiH Bakir Hadžiomerović. Svi kandidati su istakli opredjeljenje SDP BiH da ujedinjeni nastavimo raditi započeti posao u interesu boljeg života svih građana, u interesu pravde za sve ljude u Bosni i Hercegovini kroz nastavak borbe protiv korupcije, kriminala i privatizacijske pljačke.

Konvencija je protekla u odličnoj atmosferi i iskazala jedinstvo partije i podršku ljudima SDP BiH u borbi za izbornu pobjedu u HNK.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.