Pred velikim brojem članova i simpatizera

Održana Programska konvencija SDP BiH u Gračanici

Programska konvencija Općinske organizacije SDP BiH Gračanica, na kojoj je zvanično predstavljen izborni program ove organizacije za predstojeće lokalne izbore održana je u Velikoj sali BKC-a Gračanica.

Pored članova, simpatizera i građana Gračanice, Programskoj konvenciji OO SDP BiH  Gračanica prisustvovali su i Zukan Helez, potpredsjednik SDP BiH, Mujo Hasić, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH i Alen Karić, zastupnik SDP BiH u Skupštini Tuzlanskog kantona.

Nakon uvodne riječi Nusreta Helića, predsjednika OO SDP BiH Gračanica, koji je istakao važnost demokratizacije, koja je provedena u Općinskoj organizaciji, i izrazio optimizam u vezi rezultata na predstojećim Lokalnim izborima, Izborni program Općinske organizacije SDP BiH Gračanica, predstavio je Nihad Krajinović, potpredsjednik OO SDP BiH Gračanica. Predstavljanje izbornog programa, uz prateću prezentaciju bilo je nekoliko puta prekinuto aplauzima prisutnih.

“Poruke našeg izbornog programa su jasne i nedvosmislene. Gračanica jeste i ostat će općina uspješne privrede, jednakih prilika za sve građane, posebno mladih ljudi, općina sigurnosti i realne socijalne politike, općina sposobnih a ne odabranih. Mi biramo bolju i ljepšu  moju Gračanicu zbog naše djece”, između ostalog je rekao Krajinović.

Na kraju programske konvencije, Mujo Hasić i Zukan Helez upoznali su prisutne o trenutnoj političkoj situaciji u državi, sa posebnim osvrtom na izbore 2016, na kojima u Gračanici predviđaju odlične rezultate.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.