Izbori 2016. godine

Održana Programska konvencija OO SDP BiH Tešanj

Početak niza konvencija SDP BiH dogodio se u ponedjeljak, 16. maja u Općinskoj organizaciji SDP BiH Tešanj, koja je uvrštena među strateške organizacije na Lokalnim izborima 2016. godine, ne slučajno…

Premalen je bio predviđeni prostor u Sali CKO Tešanj za ovu manifestaciju da primi sve zainteresovane članove i simpatizere SDP BiH.

U prelijepoj, svečanoj, atmosferi učesnike Programske konvencije pozdravio je Senad S. Subašić, predsjednik OO SDP BiH Tešanj.

Vedran Kaser, potpredsjednik OO SDP BiH Tešanj, prezentirao je naš Lokalni Izborni program, koji je pozdravljen dugotrajnim aplauzom podrške.

Prigodnim govorom Konvenciji su se obratili i Senaid Begić, predsjednik KO SDP BiHZDK, kao i Generalni sekretar SDP BiH Irfan Čengić.

Posebno je interesovanje prisutnih pobudilo obraćanje Predsjednika SDP BiH Nermin Nikšić, koji je dao presjek društvenog i političkog stanja u Bosni Hercegovini i aktivnostima SDP BiH, zajedno sa bliskim političkim strankama, na učuvanju bića Bosne i Hercegovine na osnovama antifašizma i tekovina ZAVNOBiH-a i AVNOJ-a, Bosne i Hercegovine po mjeri svih njenih građana i naroda.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.