Održana peta sjednica Izbornog štaba OO SDP BiH Centar

Nastavljajući intenzivan svoj rad, Izborni štab Centra održao je svoju petu sjednicu, na kojoj se razmatrao i usvojio program obilaska terena i osnovnih organizacija.

Nakon donošenja Izborne strategije i Izbornog programa OO SDP BiH Centar, ovo će biti odlična prilika da se u direktnoj komunikaciji sa članstvom i građanima razmjene mišljenja o izbornoj ponudi u Općini Centar, te da se i sami građani uključe u doradu Izbornog programa ako to smatraju potrebnim. Dvosmjerna komunikacija sa građanima je nešto na čemu Izborni štab Centra insistira, smatrajući to najvažnijim elementom provođenja različitih aktivnosti od interesa i u korist građana.

U narednom  periodu očekuje se terenski rad i obilazak osnovnih organizacija, na kojima će se osim razmjene mišljenja o aktualnoj situaciji u Općini Centar, razgovarati o svim temama za koje građani smatraju da su  bitne.

U rad Izbornog štaba uključio se i Benjamin Isović, poznati kulturni radnik, koji je svojim idejama i sugestijama dao doprinos u planiranju obilazaka osnovnih organizacija.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.