SDP BIH Mostar

Održana osnivačka sjednica Akademskog Vijeća GO SDP BiH Mostar

Sinoć je u Sali Hotela Bristol u Mostaru održana osnivačka sjednica Akademskog Vijeća, savjetodavnog tijela Gradske organizacije SDP BIH Mostar.

Na sjednici je prisustvovao veliki broj univerzitetskih profesora, naučnih i kulturnih radnika od kojih jedan broj nisu članovi SDP-a, a za Predsjednika je izabran prof.dr. Majudim Muratović.Cilj Akademskog Vijeća je da snagom intelekta, autoriteta, struke, iskustva  prepoznaje i reaguje na određene pojave i probleme u društvu dajući konkretne smjernice i rješenja.

Akademsko vijeće će zastupati tezu nedjeljivog Mostara u čijoj osnovi je zajednički život sva tri naroda i ostalih sa svim njihovim duhovnim, moralnim i materijalnim vrijednostima razvijajući pri tome  atmosferu i duh suživota i zajedništva.

Akademsko Vijeće ostaje trajno otvoreno za nove inicijative i članove. Naš cilj je da ovo tijelo u konačnici postane svojevrsna intelektualna vodilja u Gradu Mostaru i šire.

Predsjednik GO SDP BIH Mostar

Edin Zagorčić

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.