SDP BiH Prijedor

Održana Osnivačka konvencija Foruma sindikalnih aktivista

Cilj ovog oblika interesnog organizovanja SDP BiH jeste interaktivno artikulisanje radničkih prava i ostvarivanje tijesne saradnje sa svim oblicima sindikalnog ili bilo kojeg drugog organizovanja koji se bave temom radničke klase.

Slika

Dana 18.11.2014. godine održana je u Bosanskoj Dubici Osnivačka konvencija Foruma sindikalnih aktivista regionalne organizacije SDP BiH Prijedor.

Održanoj konvenciji su prisustvovali predstavnici ovog oblika interesnog organizovanja iz cijele prijedorske regije.

Zajedno su konstatovali nezadovoljavajući nivo radničkog organizovanja i zabrinjavajući društveni status svih onih koji svoju egzistenciju obezbjeđuju sopstvenim radom.

Cilj ovog oblika interesnog organizovanja SDP BiH jeste interaktivno artikulisanje radničkih prava i ostvarivanje tijesne saradnje sa svim oblicima sindikalnog ili bilo kojeg drugog organizovanja koji se bave temom radničke klase.

Na Osnivačkoj konvenciji Foruma sindikalnih aktivista regije Prijedor izabrano je Predsjedništvo u sastavu Dragi Knežević, Fehret Bektašević, Merima Ogorinac, Slobodan Vasić, Branislav Adamović, Muris Hašić, a za predsjednika foruma izabran je Behzad Čirkin.

Učesnici  Osnivačke konvencije Foruma sindikalnih aktivista SDP BiH regije Prijedor jednoglasno su donijeli odluku o punoj podršci opravdanih zahtjeva mljekara i svih ostalih poljoprivrednih proizvođača koji se ovih dana bore za svoja prava protestima na graničnom prijelazu u Bosanskoj Gradišci.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.