Održana manifestacija „Dan radničke solidarnosti – borba protiv klasnih podjela i nejednakosti“

U nedelju 01.10.2017. godine na izletištu Kamenica u Zavidovićima održana je manifestacija „Dan radničke solidarnosti – borba protiv klasnih podjela i nejednakosti“ koju su zajednički realizovali Općinska organizacija SDP BiH Zavidovići i Forum sindikalnih aktivista i aktivistica SDP BiH.

Saradnici u aktivnostima bile su i Općinske organizacije SDP BiH Žepče i Maglaj.

Oko 500 prisutnih članova, simpatizera, građana i gostiju aktivno je učestovalo u raznolikom sadržaju aktivnosti. Posebnu pažnju privukle su organizovane radničke debate na različite teme u kojima su kao predavači sa građanima sudjelovali naši eminentni profesori i stručnjaci: prof.dr. Mirko Pejanović, prof.dr. Nerzuk Ćurak, prof.dr. Anto Domazet, prof. Senad Mehić, dr. Emina Abrahamsdotter i Amer Zagorčić.

Pored radničkih debata u sklopu manifestacije organizovan je i bogat kulturno-zabavni i sportski program: muzičke izvedbe, mali nogomet, odbojka u pijesku, basket …

Za najmlađe su organizovane aktivnosti na terenima igraonice i novoizgrađenog dječijeg poligona SRC „Luke Kamenica -18 km“.

Za učesnike je bila obezbijeđena hrana i osvježenje. Manifestaciju je svojim prisustvom uveličao i Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, koji je ovom prilikom dodijelio najviša priznanja partije pojedincima za njihov dugogodišnji doprinos izgradnji, jačanju i afirmaciji ideje ljevice, antifašizma i ostvarivanju programskih ciljeva SDP BiH.

Aktivnosti su od strane posjetilaca i gostiju ocijenjene kao veoma uspješne i korisne.

Održavanje ovakvih vidova komunikacije i interakcije sa građanima je opravdao cilj.

Općinska organizacija SDP BiH Zavidovići se zahvaljuje svima koji su uzeli učešće i prelijepog nedeljnog dana bili prisutni na lokalitetu. Također, iz OO SDP BiH Zavidovići obećavaju realizaciju niza drugih zanimljivih aktivnosti i sadržaja u periodu koji je pred nama, stoji u saopćenju partije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.