Izabrano novo Predsjedništvo

Održana Konvencija Foruma seniora Tešanj

Prema Programu izbornih aktivnosti u SDPBiH, u petak, 14. augusta ove godine, održana je Izvještajno-izborna konvencija Foruma seniora Općinske organizacije SDPBiH Tešanj.

Pored ostalih tačaka Dnevnog reda usvojen je Izvještaj o radu za period 2013-2015. godine, te Program aktinosti za naredni mandatski period.

Također, izabrano je Predsjedništvo Foruma seniora od 13 članova, te predsjednik Salih Brkić, zamjenik predsjednika Pero Marelja i sekretar Nedžad Salkičević koji su članovi Predsjedništva.

Poseban je naglasak aktivnosti dat na statusna pitanja penzionera, djelovanje u okviru Programa SDPBiH i baštinjenje tekovina antifašizma.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.