OO SDP BiH Vogošća

Održana Konvencija Foruma seniora i seniorki

Sinoć je u Vogošći održana Konvencija Foruma seniora i seniorki Općinske organizacije SDP Vogošća na kojoj je izabrano novo rukovodstvo i usvojen Program rada za naredni period.Konvenciju je pozdravila Suada Hadžović, predsjednica FOS SDP BIH i ,uz želje za uspjeh u radu ,ukazala na potrebu većeg angažmana svih organizacionih dijelova SDP-a i svih pojedinaca u pripremi za lokalne izbore.

Konvenciji je prisustvovao i Mustafa Polutak, član Predsjedništva FOS-a SDP BIH. Fuad Abaspahić, potpredsjednik OOSDP Vogošća govorio je o zaokruženoj organizacionoj strukturi Općinske organizacije i njenoj spremnosti da se uhvati u koštac sa naraslim problemima i u BIH i u lokalnoj zajednici.

Konvencija je izabrala Predsjedništvo FOS-a od jedanaest vrlo kvalitetnih seniora i seniorki, a za predsjednika FOS Vogošća jednoglasno je izabran Hasan Ferhatović koji je izložio i program rada u narednom periodu. Konvencija se zahvalila na doprinosu dosadašnjem predsjedniku Rožajac Avdiji.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.