OO SDP BiH Vogošća

Održana Konvencija Foruma seniora i seniorki

Sinoć je u Vogošći održana Konvencija Foruma seniora i seniorki Općinske organizacije SDP Vogošća na kojoj je izabrano novo rukovodstvo i usvojen Program rada za naredni period.Konvenciju je pozdravila Suada Hadžović, predsjednica FOS SDP BIH i ,uz želje za uspjeh u radu ,ukazala na potrebu većeg angažmana svih organizacionih dijelova SDP-a i svih pojedinaca u pripremi za lokalne izbore.

Konvenciji je prisustvovao i Mustafa Polutak, član Predsjedništva FOS-a SDP BIH. Fuad Abaspahić, potpredsjednik OOSDP Vogošća govorio je o zaokruženoj organizacionoj strukturi Općinske organizacije i njenoj spremnosti da se uhvati u koštac sa naraslim problemima i u BIH i u lokalnoj zajednici.

Konvencija je izabrala Predsjedništvo FOS-a od jedanaest vrlo kvalitetnih seniora i seniorki, a za predsjednika FOS Vogošća jednoglasno je izabran Hasan Ferhatović koji je izložio i program rada u narednom periodu. Konvencija se zahvalila na doprinosu dosadašnjem predsjedniku Rožajac Avdiji.