Sarajevo

Održana konstituirajuća sjednica Predsjedništva Foruma žena SDP BiH

U ponedjeljak 08.06.2015. godine, u Sarajevu je održana konstituirajuća sjednica  Predsjedništva FOŽ SDP BiH. Novoizabrani saziv na čelu sa predsjednicom Nerminom Zaimović Uzunović broji osam potpredsjednica: Azra Okić, Ifeta Škoro, Nina Karadžinović, Marina Mujkanović, Mira Ljubijankić, Nermina Isić, Selma Lučkin i Irena Lukić Ljubićić, te koordinatorica Jelena Pekić i direktorica za projekte i međunarodnu saradnju Irma Marić.

Novi saziv Nadzornog odbora Foruma žena SDP BiH broji 5 članica: Kurtić Živka, Fetić Adila, Milinović Nada, Matović Tomica Tonka i Turkić Marina.

Na dnevnom redu sjednice je između ostalog usvojen Zapisnik sa Izvještajno-izborne konvencije održane 23.05.2015.godine u Zenici, i Plan rada FOŽ SDP BiH za period juni – decembar, te dogovoren način održavanja konvencija za općinske, regionalne i kantonalne organizacije Foruma žena Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine.

FOŽ SDP BiH

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.