Usvajanje materijala i donošenje odluka

Održana konstituirajuća sjednica Predsjedništva Foruma mladih

U Sarajevu je održana konstituirajuća sjednica Predsjedništva Foruma mladih SDP BIH. Na istoj su usvojeni verificirani materijali sa pete Izvještajno-izborne konvencije, donesen novi Poslovnik o radu Predsjedništva, usvojene četiri verificirane Odluke, Program rada FOM SDP BIH, kao i Plan aktivnosti FOM SDP BIH za 2015 godinu.

Donesena je i Odluka o formiranju jedinstvene elektronske evidencije članstva FOM SDP BIH u okviru programa Atlas, što u clju ima stvaranje kvaltetne baze članova, u svrhu bolje organzacije FOM SDP BiH.

Članovi Predsjedništva su iskazali zadovoljstvo na ostvarenoj saradnji sa nevladinim organizacijama Forumom lijeve inicijative i Olof Palme International centrom, te je uz podršku istih već započeto Strateško planiranje.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.