Održana konstituirajuća sjednica Povjereništva KO Foruma mladih SDP BiH Sarajevo

U prostorijama KO SDP BiH Sarajevo održana je konstituirajuća sjednica Povjereništva Foruma mladih SDP BiH Sarajevo čiji sastav čine povjerenik Alen Tucaković i članovi povjereništva: Kristina Petrović, Jasmina Mujezin, Arnes Jeleč, Ajdin Džomba, Fejsal Ćorović i Hamza Pecar.

“Na ovoj konstituirajućoj sjednici utvrdili smo plan aktivnosti za naredni period, te ugovorili sve neophodne radnje koje su vezane za reevidenciju članstva unutar općinskih foruma u Kantonu. Pored utvrđenog plana aktivnosti, dogovorili smo i pripremne aktivnosti koje su vezane za realizaciju kako općinskih tako i Kantonalne Konvencije foruma mladih”, kazali su iz Povjereništva KO Foruma mladih SDP BiH Sarajevo.

U cilju infrastrukturnog jačanja organizacija foruma mladih kao i samog jačanja političke uloge istih dati su rokovi za realizaciju planiranih zaključaka i aktivnosti. Nakon konstituirajuće sjednice Povjereništva održana je i proširena sjednica sa predsjednicima/povjerenicima općinskih foruma mladih.