Održana konstituirajuća sjednica Povjereništva KO Foruma mladih SDP BiH Sarajevo

U prostorijama KO SDP BiH Sarajevo održana je konstituirajuća sjednica Povjereništva Foruma mladih SDP BiH Sarajevo čiji sastav čine povjerenik Alen Tucaković i članovi povjereništva: Kristina Petrović, Jasmina Mujezin, Arnes Jeleč, Ajdin Džomba, Fejsal Ćorović i Hamza Pecar.

“Na ovoj konstituirajućoj sjednici utvrdili smo plan aktivnosti za naredni period, te ugovorili sve neophodne radnje koje su vezane za reevidenciju članstva unutar općinskih foruma u Kantonu. Pored utvrđenog plana aktivnosti, dogovorili smo i pripremne aktivnosti koje su vezane za realizaciju kako općinskih tako i Kantonalne Konvencije foruma mladih”, kazali su iz Povjereništva KO Foruma mladih SDP BiH Sarajevo.

U cilju infrastrukturnog jačanja organizacija foruma mladih kao i samog jačanja političke uloge istih dati su rokovi za realizaciju planiranih zaključaka i aktivnosti. Nakon konstituirajuće sjednice Povjereništva održana je i proširena sjednica sa predsjednicima/povjerenicima općinskih foruma mladih.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu