Održana konstituirajuća sjednica Povjereništva KO Foruma mladih SDP BiH Sarajevo

U prostorijama KO SDP BiH Sarajevo održana je konstituirajuća sjednica Povjereništva Foruma mladih SDP BiH Sarajevo čiji sastav čine povjerenik Alen Tucaković i članovi povjereništva: Kristina Petrović, Jasmina Mujezin, Arnes Jeleč, Ajdin Džomba, Fejsal Ćorović i Hamza Pecar.

“Na ovoj konstituirajućoj sjednici utvrdili smo plan aktivnosti za naredni period, te ugovorili sve neophodne radnje koje su vezane za reevidenciju članstva unutar općinskih foruma u Kantonu. Pored utvrđenog plana aktivnosti, dogovorili smo i pripremne aktivnosti koje su vezane za realizaciju kako općinskih tako i Kantonalne Konvencije foruma mladih”, kazali su iz Povjereništva KO Foruma mladih SDP BiH Sarajevo.

U cilju infrastrukturnog jačanja organizacija foruma mladih kao i samog jačanja političke uloge istih dati su rokovi za realizaciju planiranih zaključaka i aktivnosti. Nakon konstituirajuće sjednice Povjereništva održana je i proširena sjednica sa predsjednicima/povjerenicima općinskih foruma mladih.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.