Sarajevo

Održana konstituirajuća sjednica Općinskog odbora SDP BiH Novo Sarajevo

Na konstituirajućoj sjednici Općinskog odbora SDP BiH Novo Sarajevo, održanoj 14. 7. 2015. godine, izabrano je novo rukovodstvo naše općinske organizacije.

Predsjednik OO SDP BiH Novo Sarajevo, Miroslav Živanović, predložio je Odboru imena kandidata za rukovodstvo Organizacije, uz odgovarajuće obrazloženje ponuđenih kandidatura i zadataka koji će se naći pred kandidatima, ukoliko dobiju podršku. Akcenat je, između ostalog, stavio na jačanje pozicija osnovnih organizacija, medijsku pokrivenost aktivnosti Organizacije, aktiviranje dijelova općine u kojima SDP BiH nije najprepoznatljiviji, kao i vraćanje povjerenja građana i građanki kroz aktivnosti usmjerene na rješavanja konkretnih problema.

Novoizabrani potpredsjednici SDP BiH Novo Sarajevo su: Danijel Kilibarda, Ena Duran, Ibrahim Zolj i Sanja Toplan. Za članstvo u Predsjedništvu OO SDP BiH Novo Sarajevo podršku su dobili: Zorica Miličević, Lemana Terzimehić, Denis Vrhovčić, Denis Škulj, Mirsad Čomaga, Ramo Kunto i Ivana Teronić Oruč, a za sekretarku SDP BiH Novo Sarajevo ponovo je izabrana Arijana Talović, uz sve pohvale njenom dosadašnjem radu i zalaganju. Izabrani članovi naglasili su odgovornost koju preuzimaju u okviru Organizacije, te se obavezali da će zadatke i aktivnosti obavljati savjesno i predano.

Na Izvještajno-izbornoj konferenciji Kantonalne organizacije SDP BiH Sarajevo, održanoj dan ranije, u Kantonalni odbor SDP BiH Sarajevo izabrano je deset članova OO SDP BiH Novo Sarajevo: Arijana Talović, Armin Handžar, Denis Škulj, Duško Mirjanić, Elvis Naprta, Mirko Miličević, Mustafa Polutak, Nebojša Simić, Sanja Toplan i Zoran Mijić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.