Brčko

Održana konstituirajuća sjednica Općinskog odbora SDP BiH Brčko distrikta BiH

OO SDP Brčko distrikta BiH održao je 15.07.2015 godine u prostorijama Opštinske organizacije konstituirajuću sjednicu Općinskog odbora SDP BiH Brčko distrikta BiH.

Na konstituirajućoj sjednici razmatran je i usvojen Poslovnik o radu opštinske organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH, te razmatrana i usvajan niz odluka a jedna od istih je prijem novog članstva .

Na istoj sjednici također se pristupilo odabiru novog saziva Predsjedništva te odabiru potpredsjednika iz reda sva tri naroda , te sekretara.

Predsjedništvo OO SDP BiH Brčko distrikt BiH : Sinanagić Mustafa, Aljić Elvedina, Banda Izet, Ibranović Husnija – Soko, Bijelić Ferid, Junuzović Eldin, Peljto Muradif, Ramić Admira, Cifrić Hajrudin, Atić Esad – šef kluba zastupnika u Skupštini Brčko distrikta. Kao kandidati za potpresjednika iz reda sva tri naroda izabrani su : Kamenjašević Ibrahim, Đurić Branka, Goran Sapardić. Kao kandidat za sekretara izabran je Krako Jasmin.

Nakon iznošenja rezultata od strane Izborne komisije OO SDP BiH Brčko distrikta BiH, predsjednik opštinske organizacija SDP BiH Brčko distrikta BiH Suad Burić čestitao je izabranim na rezultatu i poželio uspjeh u radu.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.