Bihać

Održana konstituirajuća sjednica KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona

Nakon uspješno provedene Izvještajno-izborne konferencije KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona, koja je održana 15. jula, u Bihaću je jučer (ponedjeljak, 27.07.2015. godine) održana i konstituirajuća sjednica Kantonalnog odbora na kojoj su usvojeni Poslovnik o radu Kantonalne organizacije, te izabrano novo rukovodstvo.

Nakon verfikacije izabranih članova KO i usvajanja dnevnog reda, za potpredsjednike KO SDP BiH USK imenovani su: Muslić Albin (Bihać), Čavlović Ivana (Sanski Most), Lonić Mladen (Bosanska Krupa) i Murić Amir (Cazin).

Za članove Predsjedništva KO SDP BiH USK izabrani su: Suvad Šahinović (Bužim), Ermin Hajder (Bosanski Petrovac), Đogić Elvir (Velika Kladuša) Pehadžić Đevad (Ključ) i Cepić Jasmina (Bihać).

Za sekretara Kantonalnog odbora izabran je Željko Mirković.

Konstruktivne diskusije o dosad urađenom, budući pravci djelovanja SDP BIH USK u narednom periodu, te skorom ulasku u predizbornu godinu samo su neke od tema razmatranih na sjednici održanoj u ponedjeljak.

Predsjednik KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona Hajrudin dr. Havić, se zahvalio članovima odbora na efikasnosti, a novoizabranom rukovodstvu zaželio sretan i uspješan rad u predstojećem mandatu.

“Naš cilj je jasan- pobjeda na lokalnim izborima 2016. godine. Čeka nas puno posla, ali sam siguran da ćemo zajedničkim radom i trudom ostvariti zacrtane rezultate”, istaknuo je dr. Havić.

 

KO SDP BiH USK

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.