Bugojno

Održana Konstituirajuća sjednica KO SDP BiH SBK/KSB

U utorak, 21.07. 2015.godine održana je  konstituirajuća sjednica Kantonalnog odbora SDP BiH SBK/KSB. Šezdeset i šest članova Kantonalnog odbora KO SDP BiH SBK/KSB, biralo 5 potpredsjednika, sekretara i Predsjedništvo Kantonalnog odbora za naredni četverogodišnji mandatni period.

Za potpredsjednike KO SDP BiH SBK/KSB izabrani su:

Marić Nenad iz Busovače, Mujić Amel iz Gornjeg Vakufa / Uskoplja, Sikirić Slavko iz Travnika,Vojnović Blaženka iz Jajca i Zulum Ismet iz Fojnice.

Za članove Predsjedništva KO SDP BiH SBK/KSB izabrani su:

Atanasijević Ljubinka iz Travnika, Beriša Zaim iz Kiseljaka, Đelilović Alen iz Viteza, Gavranović Zdravko iz Bugojna,Gekić Edin iz Gornjeg Vakufa/ Uskoplja, Kurt Edina iz Jajca, Memija Emir iz Fojnice, Poturović Zinajda iz Donjeg Vakufa, Sabelja Ivan iz Novog Travnika, Škandro Admir iz Bugojna i Vojinović Tamara iz Viteza, a za sekretara KO SDP BiH SBK/KSB izabrana je Lendo Fajkić Fatima iz Novog Travnika.

Kod izbora Predsjedništva ispoštovani su kriteriji utvrđeni Pravilnikom o radu Konstituirajuće sjednice KO SDP BiH SBK/KSB. Posebno treba naglasiti da se pored kriterija starosne, polne i nacionalne strukture vodilo računa o teritorijalnoj zastupljenosti.

                                                                                                   KO SDP BiH SBK/KSB

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.