Zenica

Održana Izvještajno-izborna konvencija Foruma žena SDP BiH Zenica

Nakon što je u GO SDP BiH Zenica održana Izvještajno-izborna konvencija Foruma žena SDP BiH Zenica na kojoj je izabrano rukovodstvo za naredni četverogodišnji mandatni period, održana je i konstituirajuća sjednica Predsjedništva GO FOŽ SDP BiH .

Sjednicom je predsjedavala novoizabrana predsjednica GO FOŽ SDP BiH Čerim Dijana, koja je ukratko prezentirala izvještaj sa izborne konvencije .

Nakon konstituisanja Predsjedništva GO FOŽ SDP BiH Zenica koje u punom sastavu broji 15 članica izvršen je i izbor koordinatorice. Jednoglasnom odlukom prisutnih članica za koordinatoricu GO FOŽ SDP BiH Zenica izabrana je Amira Rančić.

Predsjedništvo GO FOŽ SDP BiH Zenica je formiralo radnu grupu za izradu operativnog plana rada za period septembar –decembar 2015.godine koji će biti razmatran i usvojen na narednoj sjednici Predsjedništva GO FOŽ.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.