Održana Izvještajno-izborna konvencija Foruma žena SDP BiH KS

U prostorijama Centrale SDP BiH sinoć je održana Izvještajno-izborna konvencija Foruma žena SDP BiH KS. Uz prisustvo velikog broja delegatkinja iz osnovnih organizacija SDP BiH KS, izabrano je novo rukovodstvo čiji sastav čine predsjednica FOŽ SDP BiH KS Edita Sulejmanović, koordinatorica Alma Jusufbegović i potpredsjednice Alica Ajanović, Fatima Skok-Hadžović, Slobodanka Kulenović, Esmina Isaković i Samija Dupanović.

„Vjerujem da će Forum žena nastaviti svoj rad na tragu punog angažmana i zalaganja za ravnopravnost na svim poljima. Čestitam novoizabranom rukovodstvu i pozivam da zajedno radimo na stvaranju ambijenta zajedništva, jednakosti i ravnopravnosti. Sinhroniziranim radom i zalaganjem za iste ciljeve možemo postići mnogo. Neka nam je sretno“, poručila je novoizabrana predsjednica Edita Sulejmanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.