Održana Izvještajno-izborna konvencija Foruma žena SDP BiH KS

U prostorijama Centrale SDP BiH sinoć je održana Izvještajno-izborna konvencija Foruma žena SDP BiH KS. Uz prisustvo velikog broja delegatkinja iz osnovnih organizacija SDP BiH KS, izabrano je novo rukovodstvo čiji sastav čine predsjednica FOŽ SDP BiH KS Edita Sulejmanović, koordinatorica Alma Jusufbegović i potpredsjednice Alica Ajanović, Fatima Skok-Hadžović, Slobodanka Kulenović, Esmina Isaković i Samija Dupanović.

„Vjerujem da će Forum žena nastaviti svoj rad na tragu punog angažmana i zalaganja za ravnopravnost na svim poljima. Čestitam novoizabranom rukovodstvu i pozivam da zajedno radimo na stvaranju ambijenta zajedništva, jednakosti i ravnopravnosti. Sinhroniziranim radom i zalaganjem za iste ciljeve možemo postići mnogo. Neka nam je sretno“, poručila je novoizabrana predsjednica Edita Sulejmanović.