Bihać

Održana Izvještajno-izborna konvencija Foruma žena KO SDP BiH USK

U Bihaću je jučer (utorak, 28.07.2015. godine) održana Izvještajno- izborna konvencija Foruma žena KO SDP BiH USK.

Od ukupno 52 delegatkinje iz osam općina Unsko-sanskog kantona, u radu Konvencije na kojoj su aklamacijom izabrane nova predsjednica, tri potpredsjednice i koordinatorica Foruma žena KO SDP BiH USK, učestvovalo je 30 delegatkinja, a rad Konvencije pratila je potpredsjednica Foruma žena SDP BiH Mira Ljubijankić.

Za predsjednicu Foruma žena KO SDP BiH USK izabrana je Jasmina Dedić (Bihać), za potpredsjednice: Dragoslava Danilović (Bihać), Mina Bužimkić (Bosanska Krupa) i Nejra Hadžić (Bihać), a za koordinatoricu Foruma žena KO SDP BiH USK izabrana je Senada Bratić (Bihać).

Svim izabranim kandidatkinjama učesnice Konvencije dale su bezrezervnu podršku, naglašavajući kako je važno da žene jedna drugoj budu oslonac i podrška te da zajedničkim radom pokažu da mogu ostvariti odlične rezultate, počevši od lokalnih izbora 2016. godine.

foz bihac 2Novoizabrana predsjednica u svom obraćanju, izrazila je zahvalnost svim delegatkinjama na ukazanom povjerenju, istaknuvši kako je potrebno intenzivirati rad Foruma žena na nivou kantona, ali i u općinskim te gradskoj organizaciji.

“Pred nama je mnogo posla. Moramo raditi više, moramo se boriti za sebe, naš glas se mora čuti. Mi ćemo pokazati da znamo, možemo i da hoćemo.“ kazala je Jasmina Dedić.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.