Izabran novi predsjednik

Održana Izvještajno-izborna Konvencija Foruma mladih Jablanica

U Jablanici je održana Izvještajno-izborna Konvencija FOM SDP BiH Jablanica, a u radu Konvencije učestvovala su 62 delegata. Pozdravne riječi delegatima Konvencije i članovima FOM OO SDP BiH Jablanica uputili su prisutni gosti Lana Prlić potpredsjednica SDP BiH, Zoran Mikulić predsjednik KO SDP BiH HNK, Arman Zalihić potpredsjednik FOM SDP BiH, Elvis Hadžić potpredsjednik KO SDP BiH Sarajevo i Damir Krčum v.d. predsjednika FOM SDP BiH HNK.

Prigodnim riječima prisutne je pozdravio i Omer Nuhić predsjednik FSA OO SDP BiH Jablanica, kao i Damir Šabanović predsjednik Općinske organizacije SDP BiH Jablanica.

Konvencija je protekla u drugarskoj atmosferi čime je još jednom potvrđena snaga jablaničkog FOM-a koji važi za jedan od najboljih Foruma u BiH. Članovi Foruma iskoristili su ovu priliku da izraze zahvalnost dosadašnjem predsjedniku OO SDP BiH Jablanica, Senadu Džini, kao i dugogodišnjim članovima Foruma Vildanu Omeroviću, Mirzi Veliću i Robertu Turkiću.

Nakon što je jednoglasno usvojen Izvještaj o radu kojeg je delegatima podnio Ismet Lulić dosadašnji predsjednik FOM SDP BiH Jablanica, pristupilo se izboru organa FOM-a. Za novog predsjednika izabran je Jasmin Macić koji je u svom prvom obraćanju zahvalio delegatima na podršci i obećao predan rad i jačanje drugarske atmosfere i nadogradnje međuljudskih odnosa unutar Foruma.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.