Održana Izvještajno-izborna konferencija OO SDP BiH Konjic

Sinoć je u Kino sali Narodnog univerziteta Konjic održana Izvještajno – izborna Konferencija OO SDP BiH Konjic.
Konferenciji je prisustovalo blizu 200 delegata iz svih Osnovnih organizacija.
Delegati su na konferenciji izabrali 26 članova Opštinskog odbora i tri člana Nadzornog odbora tajnim glasajem.

Na konferenciji se prisutnima obratio i novoizabrani predsjednik OO SDP BiH Konjic Mustafa Alikadić, koji je u svom obraćanju naglasio ključne principe djelovanja na kojima će kao predsjednik insistirati u narednom periodu.

U svojstvu gostiju Konferenciji su se obratili predsjednik kantonlaog Foruma mladih i šef Kluba vijećnika SDP-a u OV Jablanica Ismet Lulić, predsjednik Kantonalnog odbora SDP BiH HNK Zoran Mikulić i predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić.

Predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić prisutne upoznao o aktuelnoj političkoj situaciji te naglasio potrebu jedinstva svih članova i aktivista SDP-a u predstojećem periodu.
Predsjednik je pozvao sve prisutne na odlučnost i spremnost u borbi za vrijednosti i ideale koje su zaštitni znak SDP-a.

Naglasio je da je u narednom periodu jednistvo svih lijevih političkih snaga,ključni preduslov u zajedničkoj borbi za pobjedu na Opštim izborima 2018.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.