Izabran novi Općinski odbor

Održana izvještajno-izborna konferencija OO SDP BiH Breza

U nedelju,11.06.2017. godine, održana je izvještajno -izborna konferencija OO SDP BIH Breza. Na konferenciji su delegati tajnim glasanjem birali Općinski i Nadzorni odbor SDP BiH Breza.

Konferenciju je otvorio i njenim radom do izbora radnog predsjedništva rukovodio, novoizabrani predsjednik Sabit Begić. U svojstvu gostiju na konferenciji su prisustvovali i prigodnim riječima se obratili predsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begić i predsjednica OO SDP BiH Visoko Jasmina Zubić.
Nakon što su delegati usvojili Izvještaj o radu za prethodni period, tajnim glasanjem između više kandidata izabrali su Općinski odbor u sljedećem sastavu:

– Abadžija Dženan,
– Čosić Suad,
– Jekalović Amina,
– Konaković Amir,
– Trogrlić Branka,
– Fatić Mubera,
– Gavranović Dino,
– Nefić Asim,
– Smailbegović Jasmin,
– Begić Alma,
-Čorbo Jasna,
-Nesimović Amir,
-Omerhodžić Mustafa,
– Kevro Sevdija,
– Šabić Samra,
– Abadžija Kenan


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu