Bos. Krupa

Održana Izvještajno-izborna konferencija KO SDP BiH USK-a

Izvještajno-izborna konferencija Kantonalne organizacije SDP BiH Unsko-sanskog kantona održana je sinoć (15.07.2015. godine) u sali Doma kulture u Bosanskoj Krupi.

U radu Konferencije učestvovao je 101 delegat, a Konferenciji su prisustvovali i članovi Predsjedništva SDP BiH Zoran Mikulić i Svetozar Pudarić.

elegati iz svih općina Unsko-sanskog kantona izabrali su trideset i šest novih članova Kantonalnog i pet članova Nadzornog odbora koji će na čelu s nedavno izabranim predsjednikom dr. Hajrudinom Havićem voditi Kantonalnu organizaciju Unsko-sanskog kantona u naredne četiri godine.

Izborom članova Kantonalnog i Nadzornog odbora KO SDP BiH USK privodi se kraju višemjesečna aktivnost unutar SDP, započeta vanrednim kongresom.

U svom obraćanju učesnicima Konferencije, predsjednik KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona Hajrudin dr. Havić istakao je da se demokratizacija SDP, započeta na vanrednom kongresu, sa svojim najvažnijim dostignućem, glasanjem po principu „Jedan član-jedan glas“, mora nastaviti.

“Osnovni zadatak svih nas jeste jačanje SDP-a, prevazilaženje eventualnih nesporazuma i ostvarenje što je moguće višeg stepena jedinstva. Odlučan sam da nastavim sa izgradnjom demokratske partije u kojoj će se moći čuti mišljenje svakog člana”. kazao je doktor Havić.

Predsjednik KO SDP BiH USK Hajrudin Havić, najavio je i održavanje konstituirajuće sjednice Kantonalnog odbora SDP-a USK već početkom iduće sedmice, čime će biti zaokružen izborni proces na ovom nivou organiziranja SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.